Akçay Timur Pansiyon-

 PANSİYON / Yayınlanalı 5 sene oldu

Timur Pansiyon, 19 yıllık tecrübesi ile  aile pansiyonu olarak çalışmaktadır. Yaz, kış açık olan pansiyonumuz, son 4 yıldır, bölgemizde bulunan üniversiteli gençlere de yurt olarak hizmet vermektedir.

aynı zamanda yemek, ulaşım, ısınma, banyo ihtiyaçlarınıda temiz ve ekonomik bir şekilde karşılayabilecekleri pansiyonumuz, yaz sezonunda da denize yakınlığı, konforlu odaları ve isteğe bağlı sabah kahvaltısı ile sizlere güzel bir tatil imkanı sunmaktadır. Ailenize rahat bir şekilde konaklayabileceğiniz pansiyonumuz, otel rahatlığında ve konforunda olmakla birlikte, ekonomik fiyatları ile bütçenizi hiç yormayacaktır.

Oksijen cenneti Akçay ‘ ın Zeytinli bölgesinde huzurlu, rahat ve ucuz bir tatil için TİMUR PANSİYON & APART ‘da odanız hazır… Akçay, Kaz Dağı eteklerinde kurulmuş, bölgenin en ilgi çeken beldesidir. Akçay ‘da suyun bolluğu, yaz-kış gezilebilecek yerlerin olması, bölgeye turistleri çekmektedir. Özellikle yerli turizme yönelmiş olan Akçay, sağlığınız için Dünya’nın sayılı yaşam alanlarından birisidir. Nem oranının çok düşük olması, denizi, doğası ve Dünya’nın 2. bol oksijeninin olması, buraya geldiğinizde gitmek istememenize neden olacaktır. Zaten pek çok kişi burada yerleşebilmenin yolarını aramakta ve kısa süre sonra Akçay’a taşınmaktadır. Yaz kış rahatça yaşanabilecek Akçay’ımızda sağlık imkanları, bolca sağlıklı suyun olması, su parası ödenmemesi, oksijeni, rutubetsiz olması, en sıcak havalarda bile rahatça nefes alınabilmesi, her yerden girilebilen temiz denizi ile hayallerinizi süsleyecek… Zeytinli’de bulunan ve dünyanın en büyük plajları arasında yer alan plajlarımızda, denizin tadını doya doya çıkarabileceksiniz.

TİMUR APART PANSİYON, bu cennet köşesini ziyaret ettiğinizde kalabileceğiniz, en güvenli, en konforlu ve bununla birlikte en ucuz yerlerden birisidir… Zeytinli’de pansiyon diyince aklınıza TİMUR PANSİYON & APART gelcektir… Konuklarımızın her sene bizi tercih etmeleri, aileleri ile güvenle konaklayabilmeleri bunun göstergesidir.

  • Yetkili Kişi : Mürsel Sarı
  • GSM : 0(534) 709 19 92
  • Telefon : 0(266) 384 59 41
  • Adres : Zeytinli Plajı Karşısı Atatürk Cad. Zeytinli  Edremit / Balıkesir
 
 
 Adres : Zeytinli Plajı Karşısı Atatürk Cad. Zeytinli  Edremit / Balıkesir
Anahtar Kelimeler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.