AZİZ TEKNİK

 ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA / Yayınlanalı 6 sene oldu

ANAHTAR TESLİMİ, KOMPLE ÇÖZÜMLER.Şirketimiz, Soğutma Sistemlerinin ve Soğutma Tesislerinin gıda muhafazası ve güvenliğini sağlamak için her türlü donanımı üreten ve her türlü operasyonel faaliyeti gerçekleştiren bir yapıya sahiptir.

MÜHENDİSLİK TASARIMI VE PROJE YÖNETİMİ.Şirketimizde kullanılan ileri teknoloji bilgisayar programları, yazılım ve donanımlar ile mühendislik tasarımları ve çözümleri müşteri memnuniyetine odaklı oluşturulmaktadır. Tasarım sürecinin ardından proje yönetimindeki uzmanlar projeleri başlangıcından sonuna kadar her aşamada yakından takip ederek en verimli şekilde sonlandırmaktadır.

AR-GE VE İNOVASYON ÇALIŞMALARI.Şirketimizde Ar-Ge çalışmaları; Temel Araştırma, Uygulamalı Araştırma ve Deneysel Geliştirme olarak üç temel fazdan oluşur. Bu aşamalarla birlikte Ar-Ge laboratuarlarında başlayan fikirsel tasarım ve teknoloji; optimal ürün tasarımı olarak üretim hatlarında hayat bulur.

SATIŞ SONRASI HİZMETLER VE PERİYODİK BAKIM.Şirketimiz, kurduğu soğutma sistem ve tesislerinin düzenli çalışmasını aralıksız sürdürebilmesi için Satış Sonrası Servis ve Periyodik Bakım hizmetlerine öncelik vermektedir. Bu hizmetler sonucu sistemler ve tesisler, uzun yıllar ayakta ve hayatta kalmaktadır.

EĞİTİM HİZMETLERİ.Ürünlerin performansını etkileyecek doğru kullanım, yerleşim, tesisat vb. konularda, Aziz Teknik kadrosunda bulunan teknik uzmanlar tarafından müşterilerine ve taşeronlarına eğitimler verilmektedir.

  • Yetkili Kişi : AZİZ KULUROĞLU
  • GSM : 05339579719
  • GSM 2 : 05339579717
  • Tel&Fax : 02462326226
  • Adres : GÜL PETEK SANAYİ SİTESİ A ADA 2. BLOK 3315 SOKAK NO:8 ISPARTA
 
 http://www.azizteknik.com
 Adres : GÜL PETEK SANAYİ SİTESİ A ADA 2. BLOK 3315 SOKAK NO:8 ISPARTA
Anahtar Kelimeler: , , , , , , , , , ,