KAYMAZ ZEMİN NANO CONCEPT

 KAYMAZ ZEMİN / Yayınlanalı 9 sene oldu

2010 yılında İstanbul’da faaliyet gösteren firmamız 2012 yılında Amerika merkez firması Apllied Nano-Concepts’in nano teknoloji ağırlıklı ürünler üretmeye başlaması üzerine NANOGRIP adıyla taş yüzeylerde (seramik, granit, beton, mermer, traverten, v.s. gibi) kaymaz zemin sistemi uygulamaları yapmaya devam etmektedir. 2015 yılında ürün skalasına katılan sıra dışı ürünü ile de taş yüzeylerdeki eşsiz etkisini artık ahşap, cam, parke, epoksi, yat güverteleri gibi her türlü ortamda ıslak ve kuru zeminde kaymaya engel olmaktadır.

Nano-Concepts Türkiye, ileri teknolojinin verdiği destekle Türkiye’de eşi benzeri olmayan, patentli ürünüyle, uygulanacak yüzeyin renginde, parlaklığında/matlığında ve yüzeyin görünümünde hiç bir değişiklik yapmadan AB normlarında kaymazlık sağlar(bkz 0,5 cof). İş güvenlik ve erişilebilirlik(engelliler) kanunundaki standartlara uygun hale getirilerek teslim edilen ürün, yüzeyde kesinlikle kir tutmaz, hiç bir dış etkenle çıkmaz, soyulmaz ve leke tutmaz ve sertifikalandırılır. Kaplama ürün olmadığı için yüzeyden çıkması söz konusu olamaz, ürün kimyasal tepkimeye girdikten sonra yüzeyden arındırılır. Yüzey doğal haline sürtünme katsayısı yükselmiş olarak döner. Deterjan, çamaşır suyu, kezzap yada tuzu ruhu gibi ürünlerden, fırça makinalarından etkilenmez. Uygulanan yüzeyler ömür boyu etki eder.

Nano-Concepts Türkiye, İstanbul, Ankara, Bursa, Samsun, Tekirdağ, Kocaeli, Muğla, Bodrum, Marmaris Antalya yetkili bayileri, KKTC ve Azerbaycan distribütörlükleri ile hizmet vermekte olup, bayi ağını genişletme çalışmalarıyla Türkiye geneline bölge ülkelerde daha hızlı hizmet vermenin altyapısını hazırlamaktadır.

  • Yetkili Kişi : MURAT ERSAN
  • GSM : 0542 251 00 00
  • Telefon : 0252 417 77 71
 info@kaymazzemin.com
 http://www.kaymazzemin.com/
http://www.nanoconcepts.net/

 Adres : Yunus Emre Cad. 269. Sok No:4 Armutalan/Marmaris
Anahtar Kelimeler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,