MERTCAN HALI & KOLTUK YIKAMA

 HALI YIKAMA / Yayınlanalı 4 sene oldu

Sağlığınız bizim için değerli… Bursa halı yıkama sektöründe hizmetin en temiz ve en kaliteli halini sizlerle buluşturuyoruz. Yaptığımız işten gurur duyuyoruz çünkü işlerimizi tertemiz yaparak sizlere daha sağlıklı yaşam alanları bırakıyoruz. Artık yıkama ile ilgili sorunlara son veriyorsunuz. Sizlerin yorulmasını önlüyoruz ve eşyalarınıza zarar vermeden en güzel şekilde temizliğinin yapılması için özenle ve titizlikle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hizmet verdiğimiz bu sektörde firma ile müşteri arasındaki güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve kazanmış olduğumuz bu güveni sarsmamak adına çalışmalarımızda hataya yer vermiyoruz.

Teknolojiden faydalanarak yaptığımız yıkama işlemlerimiz arasında halı yıkama, kilim yıkama, perde yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama, koltuk yıkama, oto koltuk yıkama ve yatak yıkama hizmetlerimiz bulunmaktadır. Yaptığımız çalışmalarda kullandığımız tüm ürünler tamamen kaliteli olup asla eşyalarınızı yıpratmayacak ve zarar vermeyecektir. Kullandığımız makineler sayesinde eşyalarınızı derinlemesine temizliyor ve pırıl pırıl yapıyoruz. Çalışmalarımız sonucunda sizlere daha hijyenik bir ortam sunarken bunları uygun fiyatlarla gerçekleştiriyoruz. Koltuklarınızı ve yataklarınızı adresinizde temizlerken geriye kalan eşyalarınızı da adresinizden alarak firmamızda tüm temizliğini yapıp tekrar adresinize teslim ediyoruz.

Değişen ve gelişen teknoloji sayesinde bizler de hizmetimizde iyileştirmeler yapıyoruz. Her zaman güvenilir, temiz ve kaliteli işler başarmak adına çalışmalarımızda özenle ilerliyoruz. Çalışkan ve azimli ekibimizle işlerimizi kısa sürelerde tamamlıyoruz. Samimi ve saygılı kişiliğimizle müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz.

  • Adres : Altın Ova Mah. 1.karaca Sok. No: 24 Osmangazi Bursa Bursa
 
 
 Adres : Altın Ova Mah. 1.karaca Sok. No: 24 Osmangazi Bursa Bursa

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.