ANIL MÜHENDİSLİK

 Muhendis Mimar / Yayınlanalı 6 sene oldu

Fabrika Danışmanlığı

2004 yılında kurulan ve gelişmekte olan firmamız, uzman mühendis kadrosu ile aşağıda belirtilmiş olan konularda sanayiye hizmet üretmektedir;
1- Enerji Verimliliği Danışmanlığı;
2- Enerji Tasarrufu Projeleri;
3- Proses iyileştirme ve geliştirme faaliyetleri;
4- Enerji tasarrufu projelerinin sahada uygulanması.

Alçak ve Yüksek Gerilim

Anıl Mühendislik Alçak ve Yüksek Gerilim Sistemlerinde gerek sayaç öncesi, gerek sayaç sonrası gerekse zayıf akım sistemlerinde anahtar teslim proje uygulamalarıyla kendisini uzman hale getirmiştir.

Rüzgar ve Güneş Enerjisi Sistemleri

Rüzgâr enerjisi, rüzgârı oluşturan hava akımının sahip olduğu hareket (kinetik) enerjisidir. Bu enerjinin bir bölümü yararlı olan mekanik veya elektrik enerjisine dönüştürülebilir.

Paratoner Tesisleri

Fabrika veya iş yerinizi yıldırımın olumsuz etkilerinden korumak için topraklama sistemi uygulanarak yapılan Paratoner sistemleri kuruyoruz. Paratoner sistemi sayesinde yıldırım düşmesi sonucunda ortaya çıkabilecek muhtemel yangınlara karşı sizi ve personelinizi koruyoruz.

Kompanzasyon Tesisleri

Doğru Kompanzasyon çalışmalarıyla iş yapmayan ve sadece motorda manyetik alan doğurmaya yarayan indüktif reaktif gücün iletim hatlarında, trafolarda, tablo, şalterler ve kablolarda lüzumsuz yere kayıplara sebebiyet vermesini engelliyoruz.

  • Yetkili Kişi : Necmi KENAR
  • GSM : 0533 476 86 93
 
 http://www.anilmuhendislik.net/
 Adres : EMİRSULTAN MAH. 236.SOK SEZAİ AYDIN APT. NO:18/A KARACABEY/BURSA