Avşa Zeus Otel-

 OTEL MOTEL PANSİYON / Yayınlanalı 5 sene oldu

Zeus otel yeni yapılmış olup 2014 yaz sezonu Haziran ayının 28’inde hizmete açılacaktır. Zeus otel iskeleye 60 metre denize 20 metre mesafede hizmet vermektedir. Tüm balkonlardan deniz görülmektedir. Zeus otelde yiyecek, içecek ve konaklama harcamalarınızda 5 taksit imkanı sunuyoruz.

Zeus otel müşterilerine tüm gece kulüplerinde VİP geçiş imkanı sunmaktadır. Erken rezervasyonlarda indirim uygulanmaktadır. Zeus otelde kendinizi farklı hissedeceksiniz.

Odalarda 2-3 kişi konaklayabilmektedir. 0-6 Yaş çocuk ücretsizdir. Otelin odalarında Digitürk yayını açık olup tüm kanalları ve maçları izleme imkanına sahipsiniz. Odaların tamamı özenle ve kaliteli eşyalar ile dizayn edilmiştir. Odalarda Led TV, Minibar, Klima ve balkon bulunmaktadır. Tüm odalar anti bakteriyaldir. Odalar hijyenik ve temizdir. Odalar günlük olarak temizlenmektedir.

Zeus Hotelin A la carte restaurantında gün batımı eşliğinde İtalyan mutfağı, Osmanlı mutfağı, Akdeniz mutfağı ve Et restoranında bu leziz yiyeceklerin tadına bakabilirsiniz. Et çeşitleri kendi kasabımızdan temin edilmekte olup hijyene önem verilmektedir. A la carte restaurantımız gece 01:00’a kadar hizmet vermekte olup oda servisinden gece yarısına kadar faydalanabilirsiniz.

Zeus otel müşterilerine Check-out hizmeti vermektedir. Odanızı 11’de boşaltıldıktan sonra size ayrılan bölümlerden faydalanabilirsiniz (WC, Banyo,Giyinme alanları, Bekleme alanları

  • Yetkili Kişi : Mahsun Köz
  • GSM : 0(532) 054 96 49
  • Yetkili Kişi 2 : Polat Bakay
  • GSM 2 : 0(539) 408 68 66
  • Adres : İnönü Cad. Gürol Uzuner Sok. Avşa Adası   Marmara / Balıkesir
 
 
 Adres : İnönü Cad. Gürol Uzuner Sok. Avşa Adası   Marmara / Balıkesir
Anahtar Kelimeler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.