EMEL KAZAN-

 Makina ve Yedek Parçaları / Yayınlanalı 6 sene oldu

EMEL KAZAN-

EMEL KAZAN VE MAKİNA SAN. LTD. ŞTİ

EMEL KAZAN Firması 1971 yılında, İstanbul’ da ısı transfer ve enerji sanayi sektöründeki ihtiyaçları karşılamak için proje ve imalat şirketi olarak kuruldu. Faaliyet tarihinden itibaren EMEL KAZAN’ ın ve bünyesinde çalışan profesyonel, deneyimli ve sürekli kendini geliştiren teknik ekibinin tek amacı müşterilerine en elverişli tasarımlar ve ürünler sunmaktır. Bu gayelerine uygun olarak alıcılarla yüz yüze görüşme ve tanıtım zeminine dayalı, proje, mühendislik, dizayn, teklif, sözleşme, üretim ve satış sonrası teknik destek hizmetleri kendi yapısında geliştirilmiştir.

Tüm ürünler EMEL KAZAN garantilidir ve Türk Loydu Kaynak Sertifikasına sahip çalışanlar tarafından, standartlara göre, titizlikle imal edildikten sonra, genel kaynak bilgisi olan bir uzman denetimi altında test edilirler ve standartlar çerçevesinde %100 X – Işını ile kontrolden geçirilirler.

Projeler genellikle müşteri anahtar teslimidir, çünkü monte edilen ve üretilen sistemler Firmanın kendi denetimi altında oluşturulur ve çalıştırılır.

İmalatlarımız TSE, DIN, BS veya ASME Standartları, ISO 9001 Kalite Uygunluk Belgesine göre imal edilirler.

Ürünlerimizin standartlara uygunluğunu teyit eden diğer kuruluşlar: TÜRK LOYDU, TSE, TÜV CERT TS EN ISO 9001: 2000, Türk Loydu (Kaynak Sertifikaları), ISCIR (Romanya). EMEL KAZAN ürünleri birçok ülkede başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Örneğin: Türkiye, Kıbrıs, Ukrayna, Romanya, Bosna Hersek, İsrail, Cezayir, Belçika, Rusya, Gürcistan, Suriye, Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan.

EMEL KAZAN, üretmiş ve satmış olduğu kaliteli, güvenilir, ekonomik ürünleriyle müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilen Türkiye’ nin kendi branşında önde gelen firmalarından birisidir.

  • GSM : (0276) 351 23 43
  • Fax : (0276) 351 23 99
  • Adres : BANAZ UŞAK KARAYOLU 13. KM KIZILHİSAR KÖYÜ GİRİŞİ BANAZ
 
 
 Adres : BANAZ UŞAK KARAYOLU 13. KM KIZILHİSAR KÖYÜ GİRİŞİ BANAZ uşak
Anahtar Kelimeler: , , , , , , , , ,