Kasa Yazılım - CCFilament - CC3D Filament

 3D YAZICI / Yayınlanalı 3 sene oldu

Kasa Yazılım 2020 yılında Sadık Kavaklı tarafından kurulmuş ve filament ürünleri ile kalitesini kanıtlamış bir firma olarak sektörde faaliyet göstermektedir. Özellikle filament üretimi açısından ülkemizde öncü firma konumuna gelen Kasa Yazılım, yurt içi ve yurt dışı birçok müşteriye hizmet vermektedir.

Kasa Yazılım kalite, müşteri memnuniyeti ve sonuç odaklı iş planları ile yetkin hizmet vermektedir.

Ürünlerimiz; alanında uzman, profesyonel ekibimiz tarafından geliştirilerek ilgili sertifikasyon süreçlerinden geçirilip kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

Misyonumuz

Kasa Yazılım her geçen gün bir yeniliğin ortaya çıktığı filament sektöründe gelişmeyi ve büyümeyi kendine hedef edinen tecrübeli kadrosu ve istikrarlı büyüme stratejisiyle ilerlemeye devam etmektedir. Kayıtsız şartsız kalite ilkesiyle Kasa Yazılım, kaliteyi her zaman kendine bir görev edinmiştir. Çevreye duyarlılık ilkesinden taviz vermemekte, tüm üretim prosedürlerini bu doğrultuda düzenlemekte ve gerekli tüm sertifikalarla bu ilkesini garanti altına almaktadır.

Vizyonumuz

Filament sektöründe öncü, hizmetin de örnek ve müşterinin ilk tercih ettiği üretici firma olarak edindiği başarıyı kalıcı kılmak. Daima yeni, kaliteli ve güvenilir bir firma olarak herkese istediği ürünü en iyi şekilde, en iyi şartlarda ve en kısa zamanda sağlamaktır.

 

 

 

ekleyen: Mustafa Sönmez
  • Yetkili Kişi : SADIK KAVAKLI
  • GSM : 0532 520 79 05
  • Adres : FEVZİÇAKMAK MAH. 10540. SK. NO: 8 KARATAY/ KONYA
 
 
 Adres : FEVZİÇAKMAK MAH. 10540. SK. NO: 8 KARATAY/ KONYA
Anahtar Kelimeler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,