Palas Apart Motel

 OTEL PANSİYON APART / Yayınlanalı 3 sene oldu

Palas Motel; 2004 yılında inşa edilip, yönetmeliklerdeki en son çıkan hususlara dikkat edilerek tasarlanmış güvenli bir moteldir. Palas Motel içerisinde 11 adet daire bulunmaktadır. Dairelerde 2 oda, balkon, banyo, komple mutfak (malzemeleri ile birlikte), televizyon bulunmaktadır.

Palas Motel, Kazdağlarının eteklerinde, zeytinlikler ve meyve ağaçları arasında evinizden farklı bir yerde fakat evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz bir kaç gün geçirmek isteyenler için seçenek sunan bir moteldir. Palas Motel bünyesinde; ücretsiz otopark, otele özel plaj, kablosuz internet, ücretsiz gazete, uyandırma servisi hizmetleri bulunmaktadır. Otel odalarının balkonları; doğa, deniz ve dağ manzaralıdır. Kazdağı Ekolojik Bölgesi yurdumuzun en önemli doğal alanlarını ve kültürel değerlerini barındıran yörelerimizdendir.

Sizlerde bu yörenin tadını yakından çıkarmak için; telefon numaralarını arayarak Palas Motel ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Palas Motel; Balıkesir Körfez Havaalanına yarım saat, Çanakkale Havaalanına 1 saat, İzmir Adnan Menderes Havaalanına 2,5 saat uzaklıktadır.

  • Yetkili Kişi : Kenan AKAR
  • GSM : 0538 266 81 81
  • Adres : Mıhlı Mah. Gönlübol Sokak No:6 Küçükkuyu, 17980 Çanakkale
 
 
 Adres : Mıhlı Mah. Gönlübol Sokak No:6 Küçükkuyu, 17980 Çanakkale
Anahtar Kelimeler: , , , , , , ,