Zorel Tekstil İml. Paz. San. Tic. Ltd. Şti-

 TEKSTİL / Yayınlanalı 6 sene oldu

Firmamz Zorel Tekstil, havlu, bornoz ve nevresim rn gruplaryla tekstil endstrisinin en sekin firmalarndandr. Amacmz mterilerimize konfor, kullan, tasarm, gncel trend ve teknolojiler gibi balklar altnda yksek mteri memnuniyetini salamaktr.

Tasarmdaki gelimi servisimizi mterilerimizin talepleri dorultusunda ykseltiyor ve geniletiyoruz. Bugn, satlarmzn %85ini High Street Storelar ve Spermarketler ile gerekletirmekteyiz. Toptan ve perakende miktarmz ise satn ini oluturmaktadr. retimin kumatan mamle kadar her bir admnda mterilerimizle ilikilerimizde hassasiyetle hareket ediyor ve onlarn talepleri dorultusunda ilerliyoruz.

Her bir retim iin hedefimiz ise mterilerimize kesintisiz hizmet, zamannda teslim ve sonu olarak yksek kaliteli rnler sunarak memnun etmektir.

HAVLU
Genel olarak havlu havl bir yapya sahip olan kuma olarak tanmlanr, kullanm alan ise zellikle banyo, tuvalet ve ayrca mutfak, yzme gibi d mekan etkinlikleridir. Ayrca havlu kuman ok yumuak ve su emiciliinin yksek olmas beklenir.

Havlunun kalitesini etkileyen sklk, iplik tr, hav uzunluu ve tasarm, nak yada rengi gibi teknik ve pratik parametreler vardr. Btn tasarm admlar mteri talepleri ve son kullanm alan dorultusunda ayarlanmaktadr. rnein; plaj havlusu ile bir ofis iin alnan el havlusu teknik ve tasarm bakmndan olduka farkldr.

ZOREL olarak, rnlerimizi mterilerimizin taleplerine gore sunuyoruz ve geni bir havlu serisi tasarmna sahibiz. Bunlar, snflarna gre;

Boya & Bask; Dz boyama, plik boyama ve Bask,

retim tipi: Dokuma Armrl ve Jakarl,

rme rg Havlu,

Tasarm: Waffle, Kadife ve Nakl havlular

BORNOZ
ZOREL bornozlar % 100 pamuk kalitesiyle sizlere giyilebilir konforu sunar. Siz mterilerimize vcudunuzla bir harmoni yakalayacak zel bir konfor serveni sz veriyoruz. nk firmamz tarafndan en iyi tasarmlar, gelecek trendleri ve konseptler gn be gn takip edilip gncellenmektedir. Sekin hizmetimize ek olarak, kuma kalite gereksinimlerini karlayan rnlerimiz OEKOTEX sertifikasna sahiptir. Size sunduumuz bornoz tiplerimiz:

Renkli & Baskl

Jakarl Dokuma

Nakl

Yumuak Kadife

NEVRESM
Bizler, ZOREL olarak sizlere en konforlu tecrbeyi yani gzel ryalar sunmak iin kaliteyi en st seviyelere kardk! Pastel ve soft renklerden oluan Linen Nevresim Serimizle en gzel dinlenme dakikalarn hediye ediyoruz. Nevresimlerimiz size en iyi dokunuu sunmak iin doal keten life ve ipliklerinden elde edilmitir.

  • GSM :  258-3857207
  • Adres :  Barbaros Mah. M.Emin Durul Cad. No:38 DENİZLİ
 
 
 Adres :  Barbaros Mah. M.Emin Durul Cad. No:38 DENİZLİ
Anahtar Kelimeler: , , , , ,